Facebookissa


Urainfoa


Tietoa urien tämän hetkisestä tilanteesta 15.1.2024

Kaikki lumikissojen reitit avattu ja ajettavissa. Lunta on mukavasti ja kaikki reitit on saatu lanattua vähintään kertaalleen.Keski-Suomen kelkkaurat löytyy:

www.kelkkareitit.fi

sekä

http://infogis.infokartta.fi/infogis-kslumikelkkakerhot

Kun valitsee "moottorikelkkaurat" niin tulevat näkyviin.


Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Leivonmäentä Rutalahteen menevä reitti on poikki, eräs maanomistaja on kieltänyt ajamisen maillaan. Reitti pitäisi tehdä jotakin toista kautta ja ei ole tällä hetkellä tietoa mistä kautta sen pystyisi tekemään.

  VastaaPoista
 3. Onko tietoa pääseekö Rutajärveltä Leivonmäelle tai Päijänteelle ts. mikä väli on se missä ei ole maanomistajan lupaa?

  VastaaPoista
 4. Rutajärventä pitäisi päästä Leivonmäelle mutta Päijänteelle ei virallista auki olevaa reittiä ole. Luvaton alue on kohta jossa noustaan Rutäjärveltä maalle Rutalahden puoleisessa päässä.
  Reitti kulki Syysniementietä pitkin lähelle Lohikoskea josta kääntyi vasemmalle ja kulki tietä pitkin eteenpäin. Eli kielletty alue on nimenomaan tämä Lohikosken ja rannan välinen alue.

  VastaaPoista
 5. Jos Oravakiven portti on kiinni niin sen saa avata ja ajaa. On ollut kiinni vaan kun rosvot on ajanut mökin taakse. Käykäähän kahvilla niin tuetaan nuoria yrittäjiä.

  VastaaPoista
 6. rutajärveltä pääsee urpisen kautta päijänteelle

  VastaaPoista
 7. Onko joku käynyt merkkaamassa / aukaisemassa tuon reitin Rutajärveltä Päijänteelle?
  Mistä kohti tarkalleen menee, aikaisemmin käytössä ollutta reittiä pitkin?

  VastaaPoista
 8. 9.1.2018 Reittejä on avattu aina jouteesta kälään maareittiä pitkin tosin joutuu kiertämään teitä pitkin vesistöt , ojat jotka normaalisti on jäässä ovat sulia. Ehkä jäätyvät tällä viikolla. Lampienkaan jäille ei vielä asiaa.
  Jos jäsen haluaa liittyä lumikissojen Whats App ryhmään niin ilmoita tietosi minulle Petri Mikkola 0400-462622 siellä saa paremmin ajankohtaista infoa hyödyllistä ja hyödytöntäkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti